Politica returnare - UNLIMITED PROTECTION | Echipamente de protectie

Go to content

Main menu:

Politica returnare


Politica de returnare


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin e-mail , recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului .
UNLIMITED PROTECTION SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

RETURNAREA BANILOR SE VA FACE INTR-UN CONT BANCAR (SPECIFICAT DE CLIENT IN NOTIFICAREA TRIMISA) !

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE JURIDICE. Clientii cu personalitate juridica au dreptul sa denunte unilateral contractul.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre UNLIMITED PROTECTION SRL.

Pentru produsele achizitionate , termenul de returnare este de 24 ore.

NU se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor decat in cazul in care prezinta defecte de fabricatie!

Firma UNLIMITED PROTECTION SRL (unlimitedprotection.ro) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Back to content | Back to main menu